ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

У суботу 11 лютого 2017 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології.


В якості журі були запрошені науковці, члени громадських організацій, фахівці екологічного напряму, серед яких люди, життя яких тісно пов’язане з діяльністю Національного транспортного університету, а саме :
1. викладачі:

2. партнери НТУ в галузі екології:

3. студенти-екологи:

Участь у олімпіаді взяли учні 6-11 класів навчальних закладів м. Києва. Було представлено більше 60 робіт. Усі вони тематично різнилися і кожна з них була по-своєму цікавою.
Оцінювалися роботи в межах 30 балів. За захист робіт учасники могли отримати максимум 50 балів. На учнів 10-11 класів додатково очікувало написання тесту в межах 20 балів.


Більше 80% робіт учнів 6-9 класів отримали загальний бал вище 60 із 80 максимально можливих, що свідчить про хороший рівень підготовки учасників. Результат майже половини учасників серед учнів 10-11 класів склав вище 70 балів із 100.


Серед робіт учнів 11 класів найбільш високо були оцінені роботи з темами:

 

Приємно розуміти, що школярі сьогодні небайдуже відносяться до екологічних проблем, шукають шляхи їх вирішення та намагаються донести населенню інформацію про важливість збереження навколишнього середовища.

 


https://www.facebook.com/ecokafedrantu/posts/1642540629386170